Lajm

Nesër Pritet Të Gσdasë Shqipërin Nje Fenomen I Rrallë Natyror…

Një re masive rëre është po vjen drejt Mesdheut dhe pritet që të quhet fenmeni i Saharasë. Faqja meteorologjike shkruan në një postim në rrjetet /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

scoiale se reja e rërës pritet të depërtojë në ditët në vijim dhe të përhapet në të gjithë Mesdheun. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Një re masive Sahariane pluhuri po shtrihet në Mesdhe, në skajet veriore,”- shkruhet në postim. Një fenomen i tillë kur përballet me erëra të forta shndërrohet në një problem të vërtetë për qytetarët që banojnë në vendet që prek. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet