Lajm

Milioneri Habit Të Gjithë! Kush E Qëllon Emrin E Kësaj BIME Ka….!!!

Milioneri habit të gjithë! Kush e qëllon emrin e kësaj BIME ka….!!!Lulëzon nga pranvera në vj.eshtë dhe është një shtesë e shkëlqyeshme për /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

makaaronat dhe rizoton, por është më e popullariizuara si një supë. Në çfarë.do forme që ta konsumoni, hithra nuk ka nevojë të gatuhet shumë, mjafton th,jesht ta avulloni për 2-3 minuta./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet