Lajm

“Më Tradhtoi Kur Isha Shtatzënë Me Fëmijën E Dytë”/ 30-Vjeçarja Rrëfen Se Si E Mësoi Që Partneri Shkonte Me Një Femër Tjetër

Ajo tregon se si gruaja me të cilën partneri e tra dhtonte, e kontaktoi për t’i rrëfyer gjithçka. Ja rrëfimi i plotë:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Gjithmonë kisha dyshimet e mia për këtë, por gjithçka u konfirmua javën e kaluar kur gruaja me të cilën ai më tradhtoi, më dërgoi një mesazh. Ajo më kërkoi që të flisnim bashkë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

U ndjeva e shkatërruar kur më tha se kishte muaj të tërë që flinte me partnerin tim. Tra dhtia filloi pasi unë ngela shtatzënë me fëmijën tonë. Në atë kohë, vura re se ai u largua dhe dukej se nuk donte të bënte më seks me mua./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet