Lajm

Ky Është Fshati Zvicëran Që Shet Shtëpi Për Një Frangë

Duke dashur të bëjë të qartë se shtëpitë nuk janë gati për t’u banuar menjëherë, këshilli vendor i ka reklamuar me moton “blej një rustiko të rrënuar për një frangë simbolike”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Rajoni, i cili ndodhet në anën jugore të liqenit përballë Lokarnos, është bërë më popullor vitet e fundit pasi njerëzit kanë pushuar brend/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

a vendit për shkak të pandemisë. Marrëveshjet si kjo janë të zakonshme në Itali dhe Spanjë, por ato janë bërë më të përhapura në Zvicër vitet e fundit,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet