Lajm

Italia Merr Rekordin Kungullit Më Të Madh Të Botës Me Peshë 1.226 Kg (Fotot)

Superkungulli 1226 kg ishte rritur në fermën Agritalia, në Peccioli pranë Livornos.Fermeri fitues, 39 vjeçari Stefano Cutrupi ka marrë edhe herë të tjera rekordin Guinness me produktet e tij./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai tha: “Është një kënaqësi e madhe. Prapa rezultatit qëndron një punë e madhe, studime e sakrifica. Shërbimet për një kungull të këtyre dimensioneve zgjasin për 180 ditë të vitit, që prej mbjelljes në sezonin e marsit”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“60 ditë nevojiten për strukturimin e bimës dhe pjesa tjetër për rritjen e kungullit me të cilin duhet të jetosh çdo ditë, në çdo kusht atmosferik, duke ndërhyrë për ushqimin e tij dhe shtytjen në maksimum të potencialit.”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet