Lajm

Influencerja Nxjerr Në Pah Mustaqet E Saj Dhe Jep Mesazhin E Fortë Për Të Gjitha Gratë…

Standardet e bukurisë ndryshojnë gjithmonë. Dhe Joanna Kenny di shumë për mënyrën sesi të mos qenit në gjendje për të vazhduar në ndjekje të/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

këtyre standardeve mund të rrëzojë vetëvlerësimin e një gruaje. Si estetiste, ajo takon shumë gra që i bëjnë të dyshojnë në bukurinë e tyre dhe për këtë arsye dha opinionet e saj në lidhje me standardet e sotme të bukurisë…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet