Lajm

Hoxha Për BigBrotherVIP: Ajo Shtëpi Është F.amëkeqe, Aty Ka Pamje Të Fë.lliqura

Imami Labinot Maliqi ka folur sot për emisionin BigBrother V.IP.Ajo shtëpi është famëkeqe prandaj na kemi thën se shikimi i BigBrother është haram./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Natyrisht se cdo njeri qe ka hyre aty dhe do j.et banor i asaj shtepie te t.ur.pit dhe ka pasur qellim qe te arrij shumen e premtuar per fituesin qe do te zgjidhet ne fund te ketij emisioniPor ata bejn cdo gje per ta arritur ate shume. Ata para jan haram thot./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet