Lajm

Gjen 350 Mijë Euro Të Hedhura Në Plehra, Do Vini Duart Në Kokë Kur Të Mësoni Ç’bëri Me To

Nëse ju mendoni se ai i ka mbajtur këto para për veten e tij dhe i ka gëzuar duke ndryshuar tërësisht jetën e vet, e keni gabim./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Punonjësi i pastrimit i ka dorëzuar të gjitha paratë në polici, duke rritur në këtë mënyrë reputacionin e vendit dhe indeksin e ndershmërisë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

63-vjeçari i paidentifikuar kishte gjetur paratë në koshin e mbeturinave në qytetin Numata, në qendër të Japonisë të martën që lamë pas./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet