Lajm

E Panë Në Video Duke Ngrënë 2 Copa Torte, Çifti I Kërkon Të Ftuarit Para: Na Jep Lekët Sa Më Shpejt

Konkretisht, sipas mediave të huaja, çifti përmes një mesazhi të dërguar një të ftuari i kë thënë këtij të fundit se e kanë parë në video duke ngrenë një pjesë tjetër për të cilën nuk ka paguar./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ndër të tjera, ata i kanë kërkuar që ai t’i dërgojë shumën prej 3,66 paund sa më shpejt të jetë e mundur, pasi shuma në fjalë ishte për çdo pjesë që konsumonin dhe jo për disa pjesë torte./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet