Lajm

E Fundit! Vjen Lajmi I Madh Per Pasaportat, Merr F Und Nje Nga Problemet E Emigranteve

Nga momenti i aplikimit deri në momentin që do e marrin pasaportën në dore, ne do arrijmë ta bëjmë për 15 ditë, gjë që nuk arrin të bëhet as në Shqipëri.” u shpreh Tare./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Numri dy i ministrisë së jashtme të Shqipërisë pranon se ka patur problematika ndër vite në ambasadën shqiptare në Greqi dhe për këtë jep disa arsye, por thotë se situata do të marrë zgjidhje, për sa kohë është vendosur ngritja e një task force të posacme./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Afati i pritjes varionte ka qenë 5 deri në shtatë muaj, arsyet nga më të ndryshmet, paaftësia dhe abuzimi Ditën e shtunë kemi vënë një task forcë nga ministria e jashtme që tu përgjigjej gjithë emaileve të qytetarëve.”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet