Lajm

U Kafshua Nga 160 Gjarpërinj Hel’mues Dhe Ende Jeton (VIDEO)

U Kafshua Nga 160 Gjarpërinj Hel’mues Dhe Ende Jeton/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një shkencëtar amator është duke bërë me veten një eksperiment, ai qëllimisht merr kaf’shime nga gjarpërinjtë më vde’kjeprurëse në botë dhe pretendon /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet