Lajm

Shikoni pamjet e mrekullueshme te kërcimit me parashutë nga ujëvara më e lartë në botë

Shikoni pamjet e mrekullueshme te kërcimit me parashutë nga ujëvara më e lartë në botë…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Kamera në hel.metën e Pawel Jankowski, ka marrë pamjet e mahnitshme, të lëshimit me parashutë nga ujëvara më e lartë në botë, që ndodhet në Venezuelë .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…