Lajm

Ngiste makinën i de.hur, por kur u zgjua pa një letër në timon

Ngiste makinën i de.hur, por kur u zgjua pa një letër në timon/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai po e ngiste makinën shumë ngadalë dhe ndalonte ndërsa i kishte sytë e mbyllur. Me të parë shoferin në këtë gjendje, një kalimtar rasti ka gjetur mënyrën të ndalë veturën../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet