Lajm

Nëse keni ndonjërën nga këto vetura mos e shisni, sepse mund të fitoni para

Këto janë vetura që deri para disa vitesh shiteshin për një grusht e.uro, dhe sot ato në disa raste vlejnë dukshëm më shumë se të rejat./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nëse keni ndonjë nga këto veturat të ‘fshehura’ në garazh, mos e shisni akoma sepse çmimi i saj do të rr.itet vetëm.Më poshtë ju sjellim 10 veturat kryesore vlera e të cilave po rritet./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet