Lajm

Mësuesi pinte përditë 6 kanace me pije energjike/ Sheqeri i hëngri gjuhën

Mësuesi pinte përditë 6 kanace me pije energjike/ Sheqeri i hëngri gjuhën/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Dan Royals poston një foto në rrjetin e tij dhe atë social me anë të një tregje të gjuhës dhe d.ëm.to..n tutorët e paraprake të pijeve që konsumojnë. Bashkë me foton /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet