Lajm

Ligji i çu.ditshëm: Gj.obë për prindërit që nuk martojnë fëmijët deri në 18-vjeç

Ligji i çu.ditshëm: Gj.obë për prindërit që nuk martojnë fëmijët deri në 18-vjeç/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një li.gjvënës pakistanez ka paraqitur një projektligj të çu.dit.shëm që i de.tyr.on prindërit të martojnë fëmijët e tyre deri në moshën 18 vjeçare..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…