Lajm

Ky dyqan në Itali ofron punë me 1400 euro rrogë, por s’po gjen dot punëtorë. Askush nuk po shkon…

Ky dyqan në Itali ofron punë me 1400 euro rrogë, por s’po gjen dot punëtorë. Askush nuk po shkon…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Prej kohësh në xham qëndron varur tabela “Kërkohet punëtor”, por të zotët e dyqanit Stefano Brigato dhe Guglielmo Peruzzo, nuk kanë arritur që ta gjejnë ende./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet