Lajm

Kush e din emrin e këtij fruti ka shpërblim, ja detajet….

Kush e din emrin e këtij fruti ka shpërblim, ja detajet…./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Dudi nga pak është harruar, por kjo pemë e shijshme është unike. Ka lloje të dudit të bardhë, të zi dhe të kuq. Aromën më të fortë e ka i ziu../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet