Lajm

Interesante se si nje djalosh zuri një peshk më të gjatë se vet ai, me një shkop që peshkohen peshqit e vegjël (Foto)

Interesante se si nje djalosh zuri një peshk më të gjatë se vet ai, me një shkop që peshkohen peshqit e vegjël/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mirëpo, kap.ja tij iu shpagua sepse kishte zënë një peshk me 46 kilogramë, megjithëse shfrytëzonte një shkop me të cilin peshkohen peshqit e vegjël dhe mund t’i th.yhej,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet