Lajm

Fundi i botës në 16 Mars 2026

Fundi i botës në 16 Mars 2026/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

I quajtur ndryshe “Armaggedon”, fundi i ekzistencës së jetës të Tokës parashikohet edhe nga të gjithë librat e shenjtë, në të cilët bazohen fetë tradicionale..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…