Lajm

FOTO/ E ta.ll.nin se jetonte në një barakë, por kur u futën brenda s’e deshën veten sepse..

E ta.ll.nin se jetonte në një barakë, por kur u futën brenda s’e deshën veten sepse../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nje 30 vjecare nga New York nje dite teksa shfletonte nje faqe shitjesh ne nternet vendosi dhe bleu nje autobus te vjeter per 7 mije dollare pasi menjehere i lindi nje plan ne mendje../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet