Lajm

Cilësohet si sytë e Zotit/ Ky është vendi më i shenjtë në botë dhe nuk ndodhet shumë larg nesh

Cilësohet si sytë e Zotit/ Ky është vendi më i shenjtë në botë dhe nuk ndodhet shumë larg nesh

E njohur ndryshe si “Sytë e Zotit” (Eyes of God) ajo është shpella më një imazh të mrekullueshëm nëntokësor që tërheq vizitorët çdo vit. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…