Lajm

A mund të arrini ta fitoni numrin 30, me një kombinim të tre topave këtu?

A mund të arrini ta fitoni numrin 30, me një kombinim të tre topave këtu?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Çdo matematikan me përvojë do t’ju thotë se duke shtuar tre numra tek nuk mund të arrini kurrë në një numër ç/ift. Dhe kjo enigmë është e mirë për të gjithë ata që duan ta “kundërshtojnë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet