Lajm

Une jam nga Fshati, d ua te p unoj dhe ta bej nje ferme, Kush me thote S uksese Zoti u dhashte ate qe u M ungon

Une jam nga Fshati, d ua te p unoj dhe ta bej nje ferme, Kush me thote S uksese Zoti u dhashte ate qe u M ungon.Pershendetje shq iptareve kudo /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

qe jane, unejam nje vajze e thjeshte nga Fshati. Kjo gje nuk me p engon aspak, sepse e dijme qe m entaliteti eshte ashtu qe p aragjykohen njerezit nga fshatrat e posaqerisht femrat./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet