Lajm

Shqiptari ne Gjermani fiton Mercedesin te ri, vetëm me 1 gotë qe ia jep te moshuares qe kishte nevoje

Shqiptari ne Gjermani fiton Mercedesin te ri, vetëm me 1 gotë qe ia jep te moshuares qe kishte nevoje/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gjermani eshte bere enderr per te gjithe shqiptaret.Dhe te gjithe duan te ikin atje.Por nje djal nga shqiperia i eshte ndryshuar jeta pasi ishte/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

ne spital nje grua gjermane i ka kerkuar nje nder qe ti jepte nje gote me uje.Por djali zemer gjer eshte cuar dhe i ka dhenje gruas gjermane nje gote me uje/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet