Lajm

Rreth 30 mijë leje qëndrimi në 3 vite, si po kthehet Gjermania në parajsën e re të shqiptarëve

Pasi u regjistrua dhe bëri një kurs për gjermanisht aplikoi përmes një agjencie punësimi në disa spitale dhe azile në Gjermani./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mori përgjigje pozitive nga disa spitale dhe vendosi që të shkonte në Hamburg. Për shkak të pandemisë, procedurat zgjatën pak dhe në qershor 2021 filloi punë në spital./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Tashmë ajo po bën procedurat për të tërhequr bashkëshortin dhe djalin 5 vjeç. Së bashku me Artën në spitalin e Hamburgut kanë filluar punë edhe disa kolege të saj, me të cilët ishte bashkë në kursin e gjermanishtes, ndërsa të tjerë kanë ardhur edhe pas qershorit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet