Lajm

R.aste ku Pronarët e shtëpive refuzuan të Iëviznin

Shitja e një shtëpie sigurisht është një vendim mjaft i vështirë. Ka shumë që janë të lidhur emocionalisht me shtëpinë e tyre dhe të tjerë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

që nuk marrin para mjaftueshëm në këmbim për të njëjtën gjë. Këtu janë disa raste të pr0narëve k0këf0rtë të cilët nuk e kanë shitur shtëpinë e tyre për arsye të ndryshme. /IndeksOnline/JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT