Lajm

Nëse e ke shkronjen “M” në dorë lexoje UR GJENT këtë! Ja çfarë u zbulua…

Nëse e ke shkronjen “M” në dorë lexoje UR GJENT këtë! Ja çfarë u zbulua…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kiromancia është një art i lashtë indian, rrënjët e të cilit datojnë disa mijëra vjet më parë. Ai lindi nga astrologjia hindu dhe u përmend për herë të parë në librin kinez I Ching. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED