Lajm

Ndaloni menjëherë përdorimin e ilaçit “OKI”, këto janë 30 efektet anësore që i shkakton

Ilaçi i njohur si ‘OKI’ ose siç njihet ndryshe Ketoprofeni, po përdoret në përmasa shumë të mëdha në Kosovë. Ketoprofeni përdoret për të lehtësuar dhimbjet e ndryshme./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai zvogëlon dhimbjen, ënjten dhe ngurtësinë e nyjeve nga artriti. Ky është një ilaç anti-inflamator josteroidal.Ajo funksionon duke bllokuar /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

prodhimin e disa substancave natyrale në trup që shkaktojnë inflamacion. Ky efekt ndihmon në uljen e ënjtjes, dhimbjeve të ndryshme dhe etheve.Para disa muajsh, Shqipëria/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet