Lajm

Mësoje Ja Si Mungesë E Cilës Vitaminë Shkaktohet Tharja E Buzëve Dhe Trajtimi Që Duhet Ti Bëni Me Këtë Përbërës…

Mësoje ja si mungesë e cilës vitaminë shkaktohet tharja e buzëve dhe trajtimi që duhet ti bëni me këtë përbërës.Tharja e buzëve është një problem që prek të gjithë njerëzit në të gjitha moshat. Një problem, i cili mund të jetë i dhi mbshëm si dhe i si. kletshëm për pamjen gjithashtu.

Shenjat e përgjithshme këtij problemi janë tharja, sk uqja, dj. egia apo ashp ërsimi i tyre.Disa prej shkaqet e tharjes së buzëve apo kompl ikacioneve të tjera të kësaj natyre vijnë si pasojë e mungesës së vitaminave, reaksioneve ale. rgjike, dehidratimi, duhanpirja, ekspozimi në diell apo moti i ftohtë.