Lajm

‘Më kanë rrë mbyer UFO-t’/ Rrë fimi tron ditës i 17-vjeçares shqiptare: Babai më çoi tek hoxha, ai më rra hu (Video)

Me është 31 Tetor, Halloween, data e ringjalljes të të gjithë shpirtrave. Legjenda thotë se shpirtrat mblidhen së bashku me 31 Tetor, për t’u përzier me botën e të gjallëve dhe më pas për të nisu/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

r rrugën drejt një bote tjetër.Ndër çuditë më të mëdha që mund të ekzistojnë mes nesh, ka disa prej ngjarjeve që edhe pse s’mund të konsiderohen të reja, vazhdojnë të tërheqin vëmendjen./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet