Lajm

Loçk e Gjerman! “Edhe rrugët i klimatizojnë në vitet e ardhshme“

Temperaturat e kstreme në sipërfaqen e rrugës mund të çojnë në çarje në trotuar dhe akull në dimër dhe mund të shkaktojnë formimin e/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

gërvishtjeve në ditët e n xehta të verës. Kjo jo vetëm që shkakton dë*me në rrugë, por mund të ndikojë edhe në sigurinë në rrugë. Rruga Temperierte tani po testohet në zonën e demonstrimit, het*imit dhe/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet