Lajm

Lajm i keq për mërgimtarët, nga sot obligohen të paguajnë këtë shumë në kufi

Byroja Kosovare e Sigurimit, ka bërë të ditur se nga sot, 01.01.2022, do të aplikojë tarifat e rregullta për sigurimin e detyrueshëm kufitar, për të drejtuesit e mjeteve që hyjnë në Kosovë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sipas BKS-së, kjo bëhet për shkak të mbulimit të përgjegjësisë së drejtuesve në rast të shkaktimit të ndonjë dëmi ndaj palëve të treta.Kujtojmë se deri më 31 dhjetor 2021, Qeveria e Kosovës pati marr përsipër mbulimin e policave për automjetet, për motoçikleta dhe pasagjerë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet