Lajm

Këto janë katër mënyrat natyrale si të zbardhni dhëmbët

Dhëmbët janë nga ato pjesë të trupit të cilat nëse nuk marrin kujdesin e duhur fillojnë e tregojnë kalimin e viteve./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Përgjatë kohës dhëmbët mund të prishen, dobësohen dhe zverdhen ndaj duhet t’i kushtoni vëmendje pastrimit të tyre herë pas here.Mosha, trashigimia/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

gjenetike ashtu dhe stili i jetesës konsumimi për një kohë të gjatë i kafes apo cigars mund të bëhen shkak për njollosjen dhe zverdhjen e dhëmbëve tuaj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet