Lajm

Kamioni me domate nga Shqipëria ndalohet të kufi të një shteti të BE dhe kthehet direkt mbrapsht. Ja çfarë u gjet në të

Fermat e Beratit që kultivojnë domate përdorin pesticide të ndaluara. Disa ditë më parë një kamion më domate të vogla u kap në një nga doganat e vendeve të /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Bashkimit Evropian, për pasojë ngarkesa u kthye mbrapsht në Shqipëri pasi sipas rezultatit të analizave domatet rezultuan të kishin ngarkesë të madhe të insekticidit të rrezikshëm Buprofezin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet