Lajm

Italia Kërkon 70 Mijë Punëtorë, Kushtet Dhe Sektorët Që Kanë Nevojë

Ky vendim i qeverisë vjen si zgjidhje ndaj mungesës së theksuar për fuqi punëtore në shtetin fqinj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

I quajtur “Dekreti i Fluksit” në të parashikohen të vijnë dyfish më shumë punëtorë se vitin e kaluar, por edhe nga vitet e mëparshme. Vetë kryeministri Draghi në konferencën për shtyp ka bërë të ditur nevojën për një dekret plotësues /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Ne po i përgjigjemi një kërkese të industrisë italiane, veçanërisht në industrinë e ndërtimit, e cila në fakt është edhe më e madhe se kjo shifër”, nënvizoi kryeministri në konferencën tradicionale për shtyp të fundvitit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet