Lajm

Italia Kërkon 70 Mijë Punëtorë, Kushtet Dhe Sektorët Që Kanë Nevojë

Ky vendim i qeverisë vjen si zgjidhje ndaj mungesës së theksuar për fuqi punëtore në shtetin fqinj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

I quajtur “Dekreti i Fluksit” në të parashikohen të vijnë dyfish më shumë punëtorë se vitin e kaluar, por edhe nga vitet e mëparshme. Vetë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

kryeministri Draghi në konferencën për shtyp ka bërë të ditur nevojën për një dekret plotësues nëse është nevoja edhe për më shumë fuqi punëtore./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet