Lajm

Foshnja E Parë Në Kantonin E Fribourgut Në Zvicër Në Vitin 2022 Është Shqiptare,Ja Dhurata Që Ia Beri Shteti…

Nëna e saj, Almira dhe babai Lulzimi jetojnë në Murten. Me lindjen e M.F, çifti shqiptar zgjeroi familjen në tri vajza, pasi ata më herët kishin edhe dy vajza të tjera 3 vjeç dhe një vit e gjysmë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

M.F është fëmija i parë që pa dritën në repartin e maternitetit të spitalit kantonal në Fribourgut.Ajo peshon 3.750 kilogram dhe është 49 centimetra e gjatë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet