Lajm

Edhe pse të izòluar, banorët e Big Brother lexojnë komentet e publikut!

Po të mos ishte për Fifin, Graniti do ishte i pari që do largohej”, ishte njëri prej komenteve./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Po ashtu, një tjetër komentues shprehej se “Fifi ta kënaq shpirtin”, është e sinqertë dhe ka një zemër të mirë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.