Lajm

E FUNDIT: Po bëhet nami në rrjet, askush nuk e di se si quhet ky frut…?

Fundi i Prillit, Maji dhe Qershori janë muajt e vetëm të vitit për të shijuar Kumbullat Shahine. Të gjithë i kujtojnë si kumbullat e fëmijërisë dhe secili mban mend me /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

saktësi se sa copë blije me një monedhë.Në disa zona të Shqipërisë, kumbullat shahine përdoren gjerësisht në kuzhinë për përgatitjen e reçelit dhe ëmbëlsirave të ndryshme, ndërkohë që ato kanë gjetur përdorim edhe në mjekësinë popullore/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet