Lajm

E FUNDIT EKSKLUZIVE/ Komandanti I UÇK-Se Deklarohet I Pafajshem Ne H.AGE!

EKSKLUZIVE: Deklarohet i pafajshem komandanti i UÇK-se ne Hage.Ish-pjesëtari i Ushtrisë Çliri,mtare të Kosovës, Pjetër Shala është deklaruar

i pafajs,hëm para trupit gj,ykues në Gjy,katën Speciale. Duke e quajtur e aktak,uzën e Proku,rorisë Speciale si qesharake, Shala tha se nuk e ndjen vetën që ka bërë ndonjë kë,rim, përveç që ka mbrojtur atdheun dhe popullin e Kosovës.