Lajm

Do të jap 4 lopë për atë që më gjen nuse me vizë

Zakonet e martesës janë të ndryshme në vende të ndryshme të botës dhe më poshtë do iu paraqesim traditat më të rralla. Në Sudan, vajza që do të/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

lërë shtëpinë e saj për të shkuar tek ajo e burrit konsiderohet si një humbje ekonomike. Për këtë arsye dhëndrri duhet të kompensojë këtë “humbje” me katër lopë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet