Lajm

Çfarë ka brenda MlSHl i sufIIaqeve? Nuk do të HANl më pasi të LEXONl këtë artikuII

Sufllaqet janë një ushqim i shpejtë mjaft popullor në Shqipëri i huazuar nga Greqia dhe Turqia. ishi shërbehet me pite, sallatë, patate të skuqura dhe salca të ndryshme/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Në dukje, kjo pjatë është për të lëpirë gishtat. Në të vërtetë, a do ta dini çfarë ka brenda në mishin që po hani?Në teori, mishi për përgatitjen e donerit duhet të jetë prej pule, viçi, qengji ose derri. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet