Lajm

Burri që mahniti b.otën: Shërbeu si karrige për gruan e tij sh.tatzënë..(VIDEO)

Burri që mahniti b.otën: Shërbeu si karrige për gruan e tij sh.tatzënë..(VIDEO)

Në videon e publikuar nga po.li.cia ven.dase, shikohet nëna me ba.rk të fryrë që mezi qëndron në këmbë nga pritja e gjatë, e cila duket sikur nuk do të durojë dhe shumë në atë gjendje për shkak të mpiksjes së këmbëve. SHT YPE REKL ,AM DHE SHI K OJENI: