Lajm

Avokatja Serbe “çon pesh“ gjithë serbinë me këtë deklaratë qe dha për shqiptarët!

Mediat serbe kanë sul.muar avokaten Tijana Kojoviç e cila në rrjetin social Twitter ka pub likuar foton ku ajo ka bërë shqiponjën dy krenare shqiptare dhe ka theksuar se/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Jam ndër të parat që kam bërë simbolin e shqiponjës dy krenare të shqiptarëve dhe jam krenare për këtë.Ky është një tjetër pro vokim për popullin serb dhe angazhim për Shqipërinë e Madhe politikë kjo që qytetarëve të Serbisë iu ofrojnë Gjilas edhe Marinika Tepiç shkroi media serbe./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet