Lajm

Albin Kurti me hapin tjeter te madh,për ekonominë ! Habit të gjithë me vendimin

Qeveria e Kosovês i ka nisur procedurat pêr themeIimin e Fondit Sovran tê Kosovês. Nê mbIedhjen e sotme u themeIua Komisioni Ekzekutiv me qêIIim tê propozimit dhe hartimit tê parimeve themeIore/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Kryeministri i Kosoves AIbin Kurti nê mb.Iedhjen e qeverisê tha se Komisioni do tê vendos parimet bazê dhe ndêr marrjen e hapave konkret./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sipas tij ky fond ka pêr qêIIim pêr ri ndêrtimin e njê ekonomin tê qêndru eshme dhe me qêIIim tê shêrbimit si krah financiar investues./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet