Lajm

150,000 euro nga Zvicra për studentët kosovarë

150,000 euro nga Zvicra për studentët kosovarë Nënshkruhet marrëveshja mes Kosovës dhe Zvicrës, 150’000 euro e cila do t ‘ u mundësojë studentëve/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

kosovarë të përfitojnë njohuri dhe përvojë zvicerane në këtë fushë. Zvicra edhe një herë ka shprehur përkushtim për mbrojtjen e mjedisit dhe zbutjen e ndikimit të ndryshimeve klimatike në Kosovë.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE.