Lajm

Zoti i bekoftë/ 13 vëllezërit kanë një kërkesë për mamin: Na bëj një motër o ma

Tani, çifti zotohet se ata do të vazhdojnë të bëjnë fëmijë derisa të lindë një vajzë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ireneu Cruz, një fermer 40-vjeçar dhe gruaja e tij e bukur, Jucicleide Silva, nga Concei ao de Coit, Brazil, janë martuar para 20 vitesh. EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Kur çifti po përgatitej të kishte fëmijën e parë, të dy morën një marrëveshje: Burri do t’i emërojë djemtë dhe gruaja do t’i emërojë vajzat. Deri më tani, Jucicleide nuk ka emëruar asnjë prej 13 fëmijëve të tyre./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet