Lajm

Vendosi një Hudhër Nën Jastëk! Askush nuk do ta B esojë Çfarë i Ndodhi

Vendosi një Hudhër Nën Jastëk! Askush nuk do ta B esojë Çfarë i Ndodhi/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nëse vendosni një thelp h udhër nën jastëk gjatë natës kur flini do te keni këto përfitime: Mbanë larg mu shkonjat dhe insektet e tjera- hudhra është një largues natyral i tok sinavei/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet