Lajm

Si do jet moti ditët e para të këtij viti

Cilësia e ajrit kryesisht do të jetë në vlera të dobëta dhe shumë të dobëta, shkaku i dominimit të qetësive, por edhe inverzionit termik që paraqitet në vise /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

të ulëta, ku edhe mbanë të ngujuar ndotësit ajror pranë sipërfaqes. Vetëm në raste kur do të ketë qarkullim më të mirë ajror, si pasditen e së shtunës, ndotësit shpërndahen, e indeksi i cilësisë së ajrit vende-vende kalon edhe në vlera të pranueshme./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet